Önemli Bilgiler ve Kurallar:

1. Etkinliklerimiz saat 20:00 ile 23:59 saatleri arasında yapılacaktır.
  2. Etkinliklerimiz açık alanda yapılmaktadır.
  3. Teleskop binalarımıza katılımcılar en fazla 10’ar kişilik gruplar halinde alınacaktır.
  4. Rasathanemiz Ankara merkeze göre yaklaşık 5 oC derece daha soğuk olduğu için katılımcıların yanlarına kalın yedek kıyafet almalarını tavsiye ederiz.
  5. Rasathanemiz sınırlı sayıda kişi alabilen bir kapalı alana sahip olduğundan havanın kapalı ve yağışlı olması durumunda etkinlik için alternatif bir program uygulanmayacaktır.
  6. Havanın kapalı ancak yağışsız olması durumunda açık alanda gökbilim konusunda bir sunum, müze gezisi ve gökbilimcilerle soru-cevap şeklinde bir söyleşi yapılacaktır.
  7. Havanın yağışlı olması durumunda ise etkinliğimiz iptal edilecektir. Tüm katılımcılardan etkinlik durumunu rasathanenin web sayfasından kontrol etmelerini öneriyoruz.

Ücretlendirme
Halk günü ve özel etkinlikler için,
Tam:
40 TL
Öğrenciler ve Ankara Üniversitesi mensupları: 20 TL

DİKKAT: Ücretler kapıda tahsil edilmektedir. Halk günleri ve özel etkinlikler için randevu verilmemektedir. Bu etkinlikler için randevu almanıza gerek yoktur.