2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı için kısmi zamanlı öğrenci başvuruları başlamıştır. Rasathanemizde görev almak isteyen öğrencilerimiz sks.ankara.edu.tr adresi üzerinden online olarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru sırasında başvurulan birim “Astronomi ve Uzay Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi” olarak seçilmelidir.

KISMİ ZAMANLI OLARAK BAŞVURUDA BULUNACAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZDEN TESLİM ALINACAK BELGELER:

(Madde 8 haricindeki tüm belgeler e-devlet kapısı internet sayfası üzerinden temin edilebilir.)

1-           Nüfus Müdürlüğü’nden alınan Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

2-           Çalışan anne ve/veya babaya ait, başvuru tarihinden bir ay önceki Maaş Bordrosu

3-           Adli Sicil Belgesi

4-           Okuyan kardeşlere ait Öğrenci Belgesi

5-           Bir önceki eğitim yılına ait, onaylı Transkript

6-           Disiplin cezası olmadığını ibraz eden Öğrenci Belgesi

7-           Sağlık Güvencesi Olmayan Öğrenciler İçin; e-Devlet üzerinden alacakları Sosyal Güvenlik Kayıt Sorgulama Belgesi

8-           Şehit olan anne/baba için Şehitlik Belgesi

9-           Gazi olan anne/baba için Gazilik Belgesi

10-         En az %40 engelli ise bu durumunu kanıtlayan belge

11-         Deprem, sel gibi afetlerden zarar görenlerin, bu durumunu kanıtlayan belge

SAĞLIK GÜVENCESİ OLMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZDEN İSTENECEK EVRAKLAR:

*** ANNE VEYA BABADAN SİGORTALI OLMAYANLAR İÇİN;

1-         ÖĞRENCİNİN KENDİ ADINA SOSYAL GÜVENLİK KAYIT SORGULAMASI

2-         ANNESİ ADINA SOSYAL GÜVENLİK KAYIT SORGULAMASI

3-         BABASI ADINA SOSYAL GÜVENLİK KAYIT SORGULAMASI

***25 YAŞINI DOLDURMUŞ ERKEK ÖĞRENCİLER İÇİN;

ÖĞRENCİNİN KENDİ ADINA SOSYAL GÜVENLİK KAYIT SORGULAMASI

*** EVLİ OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN;

1-         ÖĞRENCİNİN KENDİ ADINA SOSYAL GÜVENLİK KAYIT SORGULAMASI

2-         EŞİ ADINA SOSYAL GÜVENLİK KAYIT SORGULAMASI

*** YEŞİL KART SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZ DE “SAĞLIK GÜVENCESİ YOK” ŞEKLİNDE DEĞERLENDİRİLMEKTE OLUP; YUKARIDAKİ EVRAKLARI GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

*** ANNE YA DA BABA BAĞ-KUR’A BAĞLI VE BORÇLU İSE, BAĞ-KUR BORÇ DÖKÜMÜ BELGESİNİN DE GETİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.